Anniek Augustinus
Styliste Anniek Augustinus

Ik geef je graag persoonlijk interieuradvies

Ruim assortiment kasten

Voor elke ruimte een passende kast. Dressoirs, tv-kastjes, boekenkasten, opbergkasten, vitrinekasten en buffetkasten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Op zoek naar een nieuwe kast?

We hebben verschillende soorten kasten voor vrijwel elke ruimte in huis. Denk aan boekenkasten, vitrinekasten, buffetkasten, dressoirs, tv-kasten en handige opbergkasten.

Weet je al wat voor soort kast je wilt kopen? Kom de kast eerst in het echt bekijken! Zo krijg je een goede indruk van het formaat en de kleur. In onze woonwinkel in Geldermalsen kun je ze allemaal bewonderen.

Onze interieurstylisten staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te voorzien van interieuradvies en 3D-tekening op maat. Zij kennen het assortiment en kunnen ook frisse ideeën aandragen. Wist je bijvoorbeeld dat een bijzettafel ook als salontafel of nachtkastje kan fungeren.

Jouw nieuwe kast vind je bij Van Den Oever

Opgeruimd staat netjes!
Henders & Hazel

Maak je huis compleet met de kasten van Henders & Hazel

Deze opbergkasten, boekenkasten, vitrinekasten, dressoirs en tv-kasten komen overal in huis goed van pas. Je bergt er al je spullen in op zodat je woning altijd netjes opgeruimd is.

Kasten van Henders & Hazel bekijken
Loop eens binnen bij Van Den Oever

De woonwinkel in Geldermalsen en omgeving, Tiel en Culemborg

Wil jij een nieuwe kast kopen en kom je uit de omgeving van Tiel? Kom dan eens langs in onze woonwinkel in Geldermalsen. Hier hebben wij een mooi assortiment kwaliteitskasten van gerenommeerde merken.

Service staat bij Van Den Oever Wonen & Slapen hoog in het vaandel. We zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij de kast koopt die geheel past bij jouw wensen en interieur.

Ben je naast een kast ook op zoek naar een bank, tafel of woonaccessoires? Onze stylisten helpen je graag om een prachtig totaalplaatje samen te stellen. Wij houden rekening met jouw persoonlijke stijl en geven je frisse ideeën voor kleuren, dessins en materialen. In een persoonlijk gesprek brengen we jouw wensen in kaart. Indien gewenst maken we een gratis 3D-tekening van jouw woning. Zo krijg je een mooi beeld van hoe bepaalde meubels, kleuren en materialen bij elkaar staan. Interieuradvies is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Graag tot snel!

Een greep uit onze collectie

Wat is jouw favoriet?
Stel jouw droominterieur samen

Waar ben jij naar op zoek?

Bij Van Den Oever Wonen & Slapen kun je terecht voor jouw complete interieur.

Stel jouw droominterieur samen

Waar ben jij naar op zoek?

Bij Van Den Oever Wonen & Slapen kun je terecht voor jouw complete interieur.

Maak een afspraak

Op zoek naar een nieuwe kast?

Heb je al een nieuwe kast gevonden en wil je deze in het echt bekijken? Ben je benieuwd naar het gehele aanbod? Maak dan een afspraak of kom langs in de winkel!

Afspraak maken
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation