Verlichting

Meer informatie nodig?
(0345) 580 900
Stel uw vraag
Contactformulier

Verlichting

Lampen en een goede verlichting zijn essentieel in huis. De juiste verlichting is functioneel en kan een enorme bijdrage aan de sfeer in jouw woning leveren. Het is belangrijk om het juiste licht voor de juiste situatie te kiezen.

Een goede lamp geeft voldoende licht voor de ruimte in huis. Dit verhoogd het comfort, waardoor de ogen worden beschermd en vermoeidheid wordt tegengegaan. We zien dan ook dat “werkverlichting”, bijvoorbeeld in de studeerkamer, boven de eetkamertafel of in de keuken, behoorlijk verschilt van sfeerverlichting dat veelal gebruikt wordt voor decoratieve doeleinden in bijvoorbeeld een hoek van de woonkamer. Kies dus voor het juiste soort verlichting, zodat je optimaal kunt ontspannen of werken.

Een nieuwe lamp / binnenverlichting kopen

Op zoek naar een nieuwe lamp of binnenverlichting? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten lampen en binnenverlichting in ons assortiment. Weet je al wat voor soort lamp je wilt kopen?

Ons assortiment binnenverlichting bestaat uit hanglampen, vloerlampen en tafellampen

Wanneer je een nieuwe lamp of binnenverlichting gaat kopen, adviseren wij om deze eerst in het echt te bekijken. In onze woonwinkel in Geldermalsen kun je al onze lampen bewonderen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de lamp die jij wilt kopen.

Tevens staan onze interieurstylisten klaar om vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies. Zij kennen het assortiment en kunnen ook andere ideeën aandragen. Zo kan de sterkte van het licht een totaal andere sfeer in huis brengen.

Compleet lichtplan laten maken

Naast het voorzien van advies, kun je bij ons een compleet lichtplan laten maken. Op deze manier ben je verzekerd van een complete en mooie verlichting in je woning. Wil je een compleet lichtplan laten maken? Neem dan contact met ons op.

Hieronder vind je ons assortiment lampen en binnenverlichting. Om gericht binnen een categorie lampen te zoeken, navigeer je via het menu.

Lampen en binnenverlichting kopen in de regio Geldermalsen, Culemborg, Tiel en Zaltbommel

Wil jij een nieuwe lamp of binnenverlichting kopen en kom je uit de omgeving van Geldermalsen, Culemborg, Tiel en Zaltbommel? Kom dan eens langs in onze woonwinkel in Geldermalsen. Hier hebben wij een mooi assortiment kwaliteit lampen van gerenommeerde merken.

Service staat bij Van Den Oever Wonen & Slapen hoog in het vaandel. We zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij de lamp koopt die geheel past bij jouw wensen en interieur.

Openingstijden
  • Maandag 13.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 17.30
  • Vrijdag 09.30 - 17.30
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis interieuradvies
  • Deskundig advies
  • Gratis parkeerplaats

Website realisatie Pixel Creation