Simone

Wij helpen je graag met het vinden van jouw droomkeuken

 • Grote showroom
 • Deskundig advies
 • Gratis 3D tekening
 • Leveren, monteren, installeren
 • Keuken op maat

Jouw nieuwe keuken op maat gemaakt

De keuken moet passen bij jouw interieur en de stijl moet aansluiten bij jouw woonwensen. Bij Van den Oever in Geldermalsen kun je terecht voor op maat gemaakte keukens geheel afgestemd op jouw woonwens. Samen met onze keukenspecialist verken je samen de verschillende stijlen, keukenopstellingen en functionaliteiten. Met een keuken van Van den Oever is vrijwel elke keukenwens in te vullen.

Keukens in alle soorten en maten

Wij bieden verschillende merkkeukens in diverse prijsklassen. De mogelijkheden die onze keukens te bieden hebben zijn eindeloos. Bij Van den Oever keukens in Geldermalsen zijn we op de hoogte van alle keukentrends en wij stemmen de aankoop van de keukenapparatuur af op jouw persoonlijke keukenwensen.

Moderne witte hoekkeuken met greeploze kastjes Complete keukenopstelling voor € 10.755,-
Grijze keuken met bovenkastjes Complete keukenopstelling voor € 8.259,-
Hoogglans hoekkeuken met blad in roestkleur Complete keukenopstelling voor € 14.259,-
Keuken met kookeiland en hoge kastenwand Complete keukenopstelling voor € 17.599,-

Keukenapparatuur van de beste merken

Een keuken is pas af met de beste keukenapparatuur zoals een koelvriescombinatie, oven, inductiekookplaat en afzuigkap. Bij Van den Oever kun je kiezen uit apparatuur van topmerken zoals Siemens, Bosch, Samsung, Miele, Quooker en Atag.

Plan je bezoek naar onze keukenshowroom

Keukenstijlen

Ontdek de verschillende soorten keukenstijlen die je in onze showroom vindt.

Keukenstijlen

Ontdek de verschillende soorten keukenstijlen die je in onze showroom vindt.

Een nieuwe keuken kopen: hoe gaat dat?

Wij ontzorgen het hele proces stap voor stap

Inspiratie voor jouw nieuwe keuken

Welke stijl past bij jou?

Keuken van Van den Oever in Geldermalsen

In onze showroom in Geldermalsen vind je 6.000 m2 aan wooninspiratie. Op de keukenafdeling vind je keukens in verschillende stijlen; er is altijd wel een keuken die bij jouw past! Samen met de keukenadviseur stel je jouw unieke droomkeuken samen die helemaal past bij jouw woning.

Wil je niet wachten om je keuken samen te stellen? Kijk dan hieronder in de keukenmagazines.

We vertellen je graag meer over het kopen van een nieuwe keuken

Krijg ik een 3D ontwerp?

In onze keukenshowroom tonen we diverse keukenopstellingen in allerlei stijlen. In overleg met onze adviseur bepaal je hoe jouw nieuwe keuken eruit moet zien. Met behulp van 3D software tekenen we de complete keuken uit. Zo krijg je direct een goed beeld van hoe de keuken eruit komt te zien. Een 3D tekening is altijd gratis en vrijblijvend.

Installeren jullie de nieuwe keuken?

Jazeker, wij verzorgen het hele proces van installeren en monteren van jouw nieuwe keuken. Nadat jij je ideale keuken hebt samengesteld in onze showroom maken wij de bestelling verder in orde. We zorgen dat de keuken wordt geleverd op het afgesproken moment en onze installateurs gaan aan de slag met het compleet monteren van de keuken. Ook voor het voorbereidende leidingwerk kun je bij ons terecht. Onze monteurs kunnen de complete keukenverbouwing voor je uit handen nemen.

Wat kost een nieuwe keuken?

De keuken moet passen bij jouw interieur en de stijl moet passen binnen de ruimte van je woning. Bij Van den Oever kun je terecht voor op maat gemaakte keukens geheel afgestemd op jouw woonwens. Wij bieden verschillende merkkeukens in diverse prijsklassen. Wat je nieuwe keuken kost hangt af van een aantal factoren. Hoe groot is de ruimte waar de keuken moet komen? Wil je een rechte opstelling, hoekopstelling of een kookeiland? Welke inbouwapparatuur kies je? Elke keuken is anders en wordt op maat samengesteld. Om een indicatie te geven: een eenvoudige keukenopstelling is verkrijgbaar vanaf € 8.000,-

Gratis 3D tekening van jouw keukenopstelling

Zie direct het resultaat in 3D

Stel je eigen keuken samen in onze showroom

Van den Oever is de keukenwinkel in de regio Geldermalsen en omgeving Tiel en Culemborg. Je bent zowel met als zonder afspraak van harte welkom in onze showroom. Onze adviseurs staan voor je klaar met vrijblijvend interieuradvies voor jouw nieuwe keuken.

 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation