• Persoonlijke aandacht
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat
Jella van Santen
Gordijnspecialiste Jella van Santen

Wij ontzorgen het hele proces. Van stylingadvies, tot inmeten en monteren.

Jouw woonwensen komen tot leven

De woonwinkel Van den Oever Wonen & Slapen is de perfecte plek voor liefhebbers van meubels en interieur. Wij zijn jouw interieurspecialist in de regio Geldermalsen, Tiel en Culemborg. Onze stylisten hebben een passie voor mooie meubelstukken en weten precies hoe zij jouw huis kunnen inrichten of aanpassen aan jouw woonwensen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw meubelstuk of je huis helemaal opnieuw wilt inrichten, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ben je benieuwd of de kamer niet te vol wordt of welke kleurencombinaties mooi bij elkaar passen? Of wil je dat de ruimte optimaal benut wordt? Vraag naar een interieuradvies bij Van den Oever Wonen & Slapen! Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het uitwerken van woonoplossingen. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend interieuradvies.

Een woonwinkel vol inspiratie

Alles voor jouw woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken

Van Den Oever, een CBW erkende woonwinkel

Van Den Oever wonen en slapen in Geldermalsen is een CBW erkende woonwinkel. Dit geeft jou de zekerheid een veilige aankoop te doen bij een erkende woonwinkel waarbij product garanties gewaarborgd zijn. Tijdens je aankoop ontvang je altijd de algemene voorwaarden van het CBW, zeg maar de ‘spelregels’ waar wij ons aan moeten houden.

 

Waarom onze klanten blij met ons zijn

Lees alle beoordelingen

Alles onder één dak

Bij een woonwinkel denk je waarschijnlijk vooral aan meubels en woonaccessoires. Maar Van den Oever is veel meer dan dat!

Complete woninginrichting

Naast meubels hebben wij ook een uitgebreide collectie op gebied van woninginrichting. Denk aan vloeren, behang en Luxaflex® raambekleding. Op onze woonafdeling kun je terecht voor je complete interieur, inclusief stylingadvies.

Slaapkamer

Op de tweede verdieping van onze showroom vind je een grote beddenafdeling. Hier vind je alles voor de inrichting van jouw slaapkamer: bedden, matrassen, bedtextiel en kasten.

Keuken

Op de grote keukenafdeling kun je terecht voor jouw nieuwe keuken. In de keukenshowroom zie je diverse opstellingen en kun je heerlijk inspiratie op doen. Uiteraard staat de keukenadviseur je te woord om samen met jou de ideale indeling en stijl te bepalen.

Badkamer

Wil je je badkamer verbouwen? Kom langs en breng een bezoek aan de badkamershowroom. Je kunt hier allerlei opstellingen, tegels en badkamermeubels bekijken. De badkameradviseur helpt je graag verder met het ontwerpen van je nieuwe badkamer.

Service en vakkennis

Voor alle diensten die wij aanbieden geldt dat we jouw partner zijn in het hele proces. We verzorgen het advies, 3D tekening, inmeten, monteren en de afwerking. Zo heb je één aanspreekpunt voor de complete klus.

 

De deskundige medewerkers Van den Oever

Onze medewerkers hebben vakgerichte opleidingen gevolgd en zijn hierdoor specialisten op hun werkgebied. Om deze vakkennis op pijl te houden vinden er ieder jaar meerdere scholingen en opfriscursussen plaats waar zij enthousiast aan deelnemen. Zo blijven zij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technieken.

Interieurontwerp in 3D visualisatie

Wij beschikken over een professioneel tekenprogramma waarmee wij een 3D-tekening van je woning kunnen maken. In overleg met onze stylistes worden modellen, kleuren en indeling bepaald waardoor een natuurgetrouw beeld van je woning ontstaat. Kleur, ruimte en materialenkennis zorgen voor een deskundig en verrassend advies. Het interieuradvies is gratis en vrijblijvend.

Interesse? Bel ons of maak dan een afspraak via deze website. Zo kunnen wij alles goed voorbereiden voordat je langskomt. Je vindt onze woonwinkel onderin Gelderland in Geldermalsen.

Van alle gemakken voorzien

Gratis snelle bezorging

Wij hebben de beschikking over een aantal auto’s / bussen die zo zijn ingericht dat wij je nieuwe meubels hiermee onder optimale omstandigheden kunnen vervoeren. Onze buitendienstmedewerkers monteren en plaatsen de meubels bij je thuis met behulp van professioneel gereedschap. Deze service is vanaf € 750 gratis. Soms vragen wij je een kleine tegemoetkoming in de transportkosten, bijvoorbeeld bij levering verder weg en bij het leveren en monteren van showroommodellen.

Doe online alvast wat inspiratie op

Waar kunnen we jou mee helpen?

Bij Van den Oever Wonen & Slapen Geldermalsen kun je terecht voor jouw complete interieur.

Welkom in onze woonwinkel

Woonwensen? Op zoek naar inspiratie voor jouw interieur? Kom naar Van den Oever Wonen en Slapen. Laat je inspireren in onze woonwinkel! Wij nemen alle tijd voor je en helpen je graag met een persoonlijk interieuradvies.

Gratis interieuradvies
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat
Design & development: Pixel Creation