Jella van Santen
Gordijnspecialiste Jella van Santen

We nemen graag de tijd om je wensen te bespreken.

Bespreken van jouw woonwensen

De vakmensen van Van Den Oever hebben passie voor meubels en interieur! Een nieuw meubelstuk kopen of je huis helemaal opnieuw inrichten is hartstikke leuk. Misschien heb je nog vragen over wat het beste bij jouw woning past. Wordt de kamer niet te vol? Welke kleurencombinaties passen mooi bij elkaar? Wordt de ruimte wel optimaal benut? Of heb je nog helemaal geen idee hoe je jouw huis wil inrichten of aanpassen aan jouw woonwensen?

Vraag naar een interieuradvies bij Van den Oever wonen en slapen! Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het uitwerken van woonoplossingen. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend interieuradvies. Wij helpen je graag met je woon- en slaapwensen.

Een woonwinkel vol inspiratie

Alles voor jouw woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken

Van Den Oever, een CBW erkende woonwinkel

Van den Oever wonen en slapen is aangesloten bij het CBW, de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit geeft jou de zekerheid een veilige aankoop te doen bij een erkende woonwinkel waarbij product garanties gewaarborgd zijn. Tijdens je aankoop ontvang je altijd de algemene voorwaarden van het CBW, zeg maar de ‘spelregels’ waar wij ons aan moeten houden.

 

De deskundige medewerkers Van den Oever

Onze medewerkers hebben vakgerichte opleidingen gevolgd en zijn hierdoor specialisten op hun werkgebied. Om deze vakkennis op pijl te houden vinden er ieder jaar meerdere scholingen en opfriscursussen plaats waar zij enthousiast aan deelnemen. Zo blijven zij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technieken.

Bekijk ook eens het team van specialisten.

Ontmoet het team!

Interieurontwerp in 3D visualisatie

Wij beschikken over een professioneel tekenprogramma waarmee wij je woning in 3D visualiseren. In overleg met onze stylistes worden modellen, kleuren en indeling bepaald waardoor een natuurgetrouw beeld van je woning ontstaat. Kleur, ruimte en materialenkennis zorgen voor een deskundig en verrassend advies. Het interieuradvies is gratis en vrijblijvend.

Interesse? Bel ons of maak dan een afspraak via deze website. Zo kunnen wij alles goed voorbereiden voordat je langskomt.

Afspraak maken
Van alle gemakken voorzien

Gratis snelle bezorging

Wij hebben de beschikking over een aantal auto’s / bussen die zo zijn ingericht dat wij je nieuwe meubels hiermee onder optimale omstandigheden kunnen vervoeren. Onze buitendienstmedewerkers monteren en plaatsen de meubels bij je thuis met behulp van professioneel gereedschap. Deze service is vanaf € 750 gratis. Soms vragen wij je een kleine tegemoetkoming in de transportkosten, bijvoorbeeld bij levering verder weg en bij het leveren en monteren van showroommodellen.

Afspraak maken

Werken bij Van Den Oever?

Wij hebben regelmatig vacatures.
Bekijk hier onze actuele vacatures

Welkom in onze woonwinkel

Woonwensen? Op zoek naar inspiratie over jouw interieur? Kom naar Van den Oever wonen en slapen. Laat je inspireren in onze woonwinkel! Wij nemen alle tijd voor je en helpen je graag. Wonen en slapen, dat doe je natuurlijk het liefst in een interieur dat helemaal bij jou past!

Gratis interieuradvies
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation