Categorieën:

Een goed matras en de juiste bedbodem zijn ontzettend belangrijk voor het slaapcomfort. Het is belangrijk om zowel het matras als de bedbodem af te stemmen op jouw slaapbehoeften. Hierbij wordt er gekeken naar zowel jouw persoonlijke voorkeuren (bijvoorbeeld stevig of zacht slapen) als jouw fysiek. Een volwassen persoon van twee meter zal immers andere andere wensen hebben dan een kind.

Voordat je een matras of bedbodem gaat kopen, is het dus verstandig om je goed te laten adviseren.

Matras en/of bedbodem kopen

Wil jij een nieuwe matras of bedbodem kopen? Kom dan eens langs in onze woonwinkel in Geldermalsen. Hier hebben wij een uitgebreid assortiment matrassen en bedbodems. In de showroom kun je de matrassen uitproberen en krijg je een goed beeld bij de mogelijkheden van zowel de matrassen als de bedbodems.

Ons assortiment matrassen en bedbodems bestaat uit hoogwaardige producten van enkele vooraanstaande leveranciers, zoals: Tempur, Beka, Pullman, Recor en Kuperus. Uiteraard bieden wij verschillende formaten en typen matrassen en bedbodems aan.

Soorten en formaten matrassen:

Het assortiment matrassen bestaat uit verschillende soorten en formaten. Zo kun je bij ons terecht voor zowel een 1-persoons matras als een 2-persoons matras in vrijwel alle gangbare formaten. Het aanbod matrassen is opgebouwd uit verschillende merken, zo hebben wij onder andere: Tempur matrassen, Pullman matrassen , Recor matrassen, Kuperus matrassen en Beka matrassen.

Qua soorten en typen matrassen hebben wij voor ieder wat wils. De hoogwaardige matrassen van onze leveranciers zijn veelal een combinatie van o.a. pocketvering, traagschuim, koudschuim en/of Talalay latex (ook natuurlatex genoemd). Hierdoor krijg jij de nachtrust die je verdient.

Bedbodems

Het assortiment bedbodems bestaat eveneens uit verschillende soorten en maten, voor zowel een- als tweepersoonsbedden. Hoewel veel mensen denken dat vooral het matras erg belangrijk is voor een goede nachtrust, speelt de juiste bedbodem wel degelijk een rol. Een goede bedbodem biedt voldoende ondersteuning en versterkt de eigenschappen van het matras.

Ons aanbod bedbodems bestaat onder andere uit: lattenbodems, schotelbodems, spiraalbodems en inlegboxsprings zowel vlak als (elektrisch) verstelbaar.

Matras en/of bedbodem kopen in regio Geldermalsen, Culemborg, Tiel en Zaltbommel

Wil je een matras en/of bedbodem kopen in de regio Geldermalsen, Culemborg, Tiel of Zaltbommel? Kom gerust langs in onze winkel in Geldermalsen. Hier zijn veel van onze producten te bewonderen. Naast de verschillende producten, krijg je in de showroom een goed beeld van het comfort en de mogelijkheden van de verschillende soorten matrassen en bedbodems.

 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • (0345) 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Persoonlijke aandacht
 • Gratis interieuradvies
 • Deskundig advies
 • Gratis parkeerplaats

Website realisatie Pixel Creation