Ton Mus
Persoonlijk slaapadvies

Kom langs in de winkel of plan een afspraak in.

 • Grote beddenwinkel
 • Diverse topmerken
 • Persoonlijk advies
 • Alles voor jouw slaapkamer

Een nieuw matras kopen

Wil jij een nieuwe matras of bedbodem kopen? Vaak is het namelijk helemaal niet nodig om je complete bed te vervangen en ben je alleen op zoek naar een nieuw matras of bedbodem. Kom dan eens langs in onze woonwinkel in Geldermalsen. Hier hebben wij een uitgebreid assortiment matrassen en bedbodems. In de showroom kun je de matrassen uitproberen en krijg je een goed beeld bij de mogelijkheden van zowel de matrassen als de bedbodems.

Ons assortiment matrassen en bedbodems bestaat uit hoogwaardige producten van enkele vooraanstaande leveranciers, zoals: Tempur, Pullman, Philrouge, Haarhuis & Jansen, Recor en Kuperus. Uiteraard bieden wij verschillende formaten en typen matrassen en bedbodems aan.

Loop vrijblijvend binnen in onze slaapstudio, of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Een nieuw matras kopen

Ontdek het ruime assortiment in onze slaapstudio

Een goed matras biedt comfort en de juiste ondersteuning tijdens het slapen. Kom langs en probeer zelf welk matras bij jou past.


Filters


Merken
Meer laden

Afbeelding product
Pullman Goldline serie
Afbeelding product
Haarhuis & Jansen Panda
Afbeelding product
Philrouge Relax Clean
Afbeelding product
Philrouge Stream
Afbeelding product
Haarhuis & Jansen Plaza
Afbeelding product
Tempur Prima
Afbeelding product
Styledecor Fortuna 3000
Afbeelding product
Haarhuis & Jansen Palazzo
Afbeelding product
Revor Bedding Infini
Afbeelding product
Tempur Pro SmartCool
Afbeelding product
Pullman Goldline
Afbeelding product
Revor Bedding Infini
Afbeelding product
Haarhuis & Jansen Perfect
Afbeelding product
Tempur Pro Plus SmartCool
Afbeelding product
Revor Bedding Aero Pocket 1500
Afbeelding product
Styledecor Prestige

Soorten en formaten matrassen

Het assortiment matrassen bestaat uit verschillende soorten en formaten. Zo kun je bij ons terecht voor zowel een 1-persoons matras als een 2-persoons matras in vrijwel alle gangbare formaten. Het assortiment matrassen omvat verschillende topmerken, zo is er altijd een matras die bij jou past.

Qua soorten en typen matrassen hebben wij voor ieder wat wils. De hoogwaardige matrassen van onze leveranciers zijn veelal een combinatie van o.a. pocketvering, traagschuim, koudschuim en/of Talalay latex (ook natuurlatex genoemd). Hierdoor krijg jij de nachtrust die je verdient.

Het beste is om verschillende matrassen uit te proberen en te luisteren naar je eigen lichaam om te bepalen welke slaaphouding en bed combinatie het meest comfortabel voor je is. De adviseurs van Van den Oever Wonen & Slapen zijn er om jou goed advies te kunnen geven.

Een matras dat past bij jou

De slaaphouding van ieder persoon is uniek, daarin kunnen voorkeuren ontstaan met betrekking op het soort bed.

 • Rugslapers: Ben je een rugslaper, dan is het ideaal om een bed te kiezen dat een medium tot stevige ondersteuning biedt. Dit helpt om je ruggengraat in een neutrale positie te houden en voorkomt dat je rug te ver doorzakt. Een matras met een lichte vulling of traagschuim kan extra comfort bieden.
 • Zijslapers: Ben je een zijslaper in bed dan is een zachte tot medium stevigheid vaak het meest comfortabel. Dit zorgt voor drukverlichting op de schouders en heupen, waardoor je wervelkolom goed uitgelijnd blijft. Een matras met een goede veerkracht, zoals traagschuim of latex, kan hierbij helpen.
 • Buikslapers: Als je op je buik slaapt, heb je over het algemeen een steviger bed nodig om te voorkomen dat je rug te veel doorzakt. Een matras met medium tot stevige ondersteuning is meestal het beste voor buikslapers. Dit helpt om je ruggengraat in een meer natuurlijke positie te houden en spanning op je onderrug te verminderen.

De Slaapstudio in onze woonwinkel in Geldermalsen

Een nieuwe bedbodem kopen

Wil je een bedbodem kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van den Oever is de beddenwinkel van Geldermalsen en omgeving, Tiel en Culemborg. Ons assortiment bedbodems bestaat eveneens uit verschillende soorten en maten, voor zowel een- als tweepersoonsbedden. Hoewel veel mensen denken dat vooral het matras erg belangrijk is voor een goede nachtrust, speelt de juiste bedbodem wel degelijk een rol. Een goede bedbodem biedt voldoende ondersteuning en versterkt de eigenschappen van het matras.

Je bent van harte welkom voor lattenbodems, schotelbodems, spiraalbodems en inlegboxsprings, zowel vlak als (elektrisch) verstelbaar.

Matras en/of bedbodem kopen in regio Geldermalsen, Tiel, Culemborg

Wil je een matras en/of bedbodem kopen in de regio Tiel? Kom gerust langs in onze winkel in Geldermalsen. Hier zijn veel van onze producten te bewonderen. Naast de verschillende producten, krijg je in de showroom een goed beeld van het comfort en de mogelijkheden van de verschillende soorten matrassen en bedbodems.

 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation