Wendelin Bartels-Stol

Persoonlijk interieuradvies
Wij staan voor je klaar!

In ons assortiment vind je verschillende tv-meubels, tv-dressoirs en tv-kasten. Alle meubels zijn geschikt voor televisie en audioapparatuur. Onze meubels zijn tijdloos, zo is er altijd wel een tv-meubel dat in je huis past.

TV-meubel kopen bij Van Den Oever in Geldermalsen

Wil je een tv-meubel kopen, dan komt er veel op je af. Zo zijn er ontzettend veel verschillende stijlen, kleuren en materialen waaruit je kunt kiezen. Het is dan ook een grote uitdaging om het juiste tv-meubel te kopen dat geheel past bij de rest van jouw woning en interieur. Ga je voor een zwevend tv-meubel of een tv-kast? Wil je een klein of groot tv-meubel? Wil je een industrieel tv-meubel, klassiek, landelijk of toch modern? En wil je vervolgens een houten tv-meubel of toch liever een van metaal?

Bij Van Den Oever Wonen & Slapen weten wij dat het een enorme opgave kan zijn om het juiste tv-meubel te kopen. We weten echter ook hoe fijn het kan zijn als je uiteindelijk met het juiste meubel naar huis gaat. Om deze reden zijn we je graag van dienst. We adviseren je graag over de mogelijkheden, uiteraard geheel afgestemd op jouw wensen.

Televisie meubel passend bij jouw wensen

Wanneer je bij ons komt kijken, zul je ongetwijfeld al een idee hebben van het type tv-meubel dat je wilt kopen. Is dit niet het geval, dan kun je uiteraard inspiratie bij ons komen opdoen. Samen kunnen we tot een mooi televisie meubel komen dat past bij jouw gewenste functie, uitstraling en stijl. We adviseren je daarbij tevens over de plaatsing en mogelijkheden van het meubel. We ondervinden namelijk dat niet iedereen een goede houding heeft tijdens het televisie kijken. Veelgestelde vragen zijn dan ook:

Hoe hoog is / moet een tv-meubel zijn?

De ideale hoogte van een tv-meubel hangt af van het type meubel, de afstand tot de televisie, de houding en de ideale kijkhoogte. Het is vooral belangrijk dat je ontspannen en comfortabel kunt kijken. In onze winkel kunnen we je hier meer over uitleggen.

Hoe hoog het tv-meubel ophangen?

De hoogte van een zwevend tv-meubel is mede afhankelijk van het meubel zelf, de grootte van de televisie en ook hier de ideale kijkhoogte. Vanzelfsprekend wil je dat een zwevend tv-meubel het interieur afmaakt, maar zorg ook dat deze functioneel is!

Tv-meubel kopen in de regio Tiel

Kom je uit de regio Tiel en wil je een tv-meubel kopen? Bezoek dan onze woonwinkel. Hier hebben wij een uitgebreid assortiment TV-Meubels, TV-kasten en audio meubels. Onze specialisten voorzien je graag van advies, zodat jij met het juiste meubel naar huis gaat.

Welkom in onze woonwinkel

Woonwensen? Op zoek naar inspiratie over jouw interieur? Kom naar Van den Oever wonen en slapen. Laat je inspireren in onze woonwinkel! Wij nemen alle tijd voor je en helpen je graag. Wonen en slapen, dat doe je natuurlijk het liefst in een interieur dat helemaal bij jou past!

Gratis interieuradvies
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.00
 • Dinsdag 09.30 - 17.00
 • Woensdag 09.30 - 17.00
 • Donderdag 09.30 - 17.00
 • Vrijdag 09.30 - 17.00
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation