Anniek Augustinus
Styliste Anniek Augustinus

Ik sta voor je klaar!

Moderne buffetkasten

Buffetkasten zijn divers en te verkrijgen in veel stijlen, materialen en formaten. Bij Van Den Oever Wonen & Slapen hebben wij zowel grote als kleine buffetkasten. Je kunt bij ons terecht voor landelijke buffetkasten, industriƫle buffetkasten, moderne buffetkasten en tijdloze buffetkasten. Hierin bieden wij moderne buffetkasten aan met glas, open vakken, lades en kastjes.

Voordat je een buffetkast gaat kopen, adviseren we je om deze eerst eens in het echt te bekijken. Kom gerust langs in onze woonwinkel om een goede indruk te krijgen van de kasten.

Een greep uit ons assortiment buffetkasten en vitrinekasten

Doe alvast wat inspiratie op
Henders & Hazel

Vitrine- en buffetkasten van Henders & Hazel

In onze woonwinkel vind je de mooiste kasten van Henders & Hazel. De kasten zijn stijlvol en van een hoogwaardige kwaliteit hout. Hier heb je jarenlang plezier van!

Buffetkasten van Henders & Hazel bekijken
Xooon

Buffetkasten en opbergkasten van XOOON

Ontdek wat XOOON jouw woning te bieden heeft.

Bergkasten van Xooon bekijken

Verschil tussen buffetkast en vitrinekast

Het verschil tussen een buffetkast en een vintrinekast is de laatste jaren behoorlijk vervaagd. Hieronder proberen we dit iets beter te duiden. Onze adviseurs zijn hier echer experts in, dus kom vooral langs in onze woonwinkel en bekijk de opties en verschillen!

Moderne buffetkasten

Van origine is een buffetkast een meubel dat gebruikt wordt om servies, tafellinnen en bestek in op te bergen. Het meubel bestaat uit twee delen, een gesloten gedeelte onder en een open gedeelte boven. Het onderste gedeelte van de kast werd gebruikt als verlengstuk van de eettafel. Hier werden de zaken op gestald die niet meer op tafel konden staan. Mensen liepen langs de buffetkast en gingen vervolgens aan tafel zitten (het lopend buffet). De moderne buffetkast past inmiddels naadloos in een eigentijds interieur en heeft dan ook een eigentijds karakter gekregen.

Moderne vitrinekasten

Een vitrinekast is bedoeld om zaken tentoon te stellen. Vaak bestaan vitrinekasten uit glas, zodat de inhoud van de gehele kast goed te zien is. Het gaat immers om de producten die in de kast staan. Tegenwoordig zien we echter dat er veel vitrinekasten zijn die een gesloten ondergedeelte hebben. Hierdoor kunnen we stellen dat het verschil tussen vitrinekasten en buffetkasten, vandaag de dag, minimaal is.

Moderne buffetkast kopen?

Alles voor jouw interieur

Waar ben jij naar op zoek?

Van Den Oever heeft alles voor jouw complete interieur. Niet alleen meubels, maar ook slaapkamerinrichting, keukens en badkamers. Bezoek onze showroom in Geldermalsen en ontdek het complete aanbod voor jouw huis.

Alles voor jouw interieur

Waar ben jij naar op zoek?

Van Den Oever heeft alles voor jouw complete interieur. Niet alleen meubels, maar ook slaapkamerinrichting, keukens en badkamers. Bezoek onze showroom in Geldermalsen en ontdek het complete aanbod voor jouw huis.

Maak een afspraak

Op zoek naar een nieuwe kast?

Heb je al een nieuwe kast gevonden en wil je deze in het echt bekijken? Ben je benieuwd naar het gehele aanbod? Maak dan een afspraak of kom langs in de winkel!

Afspraak maken
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation