Ons aanbod opbergkasten is divers en geschikt voor verschillende woonstijlen. Zo vind je bij ons altijd een stijlvolle, houten opbergkast voor in de woonkamer. Ben je niet zeker van het soort bergkast dat goed past bij jouw interieur? Geen probleem, onze interieurstylisten helpen je maar al te graag. Dit kan in onze winkel maar ook aan huis! 

Opbergkast kopen 

Ben je op zoek naar extra opbergruimte? Dan doe je er verstandig aan om een nieuwe opbergkast te kopen. Afhankelijk van de nodige opbergruimte kan er gekozen worden uit diverse formaten kasten, zodat je jouw huis netjes opgeruimd kan houden. 

Van Den Oever Wonen & Slapen heeft bergkasten van diverse gerenommeerde merken, zoals: BKS, Henders & Hazel, Probilex en Mintjens. De houten bergkasten hebben enorm veel karakter en passen bij diverse woonstijlen. Maak zelf de keuze voor een tijdloze, moderne, warme, trendy of industriĆ«le opbergkast die past binnen jouw interieur of hier als echte eyecatcher uitspringt. 

Wanneer je een opbergkast gaat kopen doe je er goed aan om de kasten eens van dichtbij te bekijken. Dit kan in onze woonwinkel in Geldermalsen. Kom gerust langs en laat je informeren.

Van grote- tot smalle, hoge opbergkasten voor in de woonkamer

Of je nu op zoek bent naar een grote dichte kast voor in de woonkamer of juist een smalle hoge kast die overal in huis te plaatsen is; bij Van Den Oever Wonen & Slapen hebben we het allemaal. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We zullen om deze reden ons advies altijd afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Onze interieurstylisten zijn volledig op de hoogte van ons assortiment en kunnen je wensen vertalen naar concrete aanbevelingen.

Opbergkast kopen in de regio Geldermalsen, Culemborg, Tiel en Zaltbommel

Wil je een opbergkast kopen in de regio Geldermalsen, Culemborg, Tiel en Zaltbommel? Kom dan eens langs in onze woonwinkel. Hier krijg je een goed beeld van de kwaliteit van onze producten. Ons personeel staat altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Levering opbergkast

Heb je een bergkast bij ons gekocht? Dan verzorgen wij de levering van de opbergkast. We pakken de kast uit, plaatsen deze op de gewenste plek en voeren het verpakkingsmateriaal af.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel of kom eens langs in onze woonwinkel in Geldermalsen.

Welkom in onze woonwinkel

Woonwensen? Op zoek naar inspiratie over jouw interieur? Kom naar Van den Oever wonen en slapen. Laat je inspireren in onze woonwinkel! Wij nemen alle tijd voor je en helpen je graag. Wonen en slapen, dat doe je natuurlijk het liefst in een interieur dat helemaal bij jou past!

Gratis interieuradvies
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • (0345) 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Persoonlijke aandacht
 • Gratis interieuradvies
 • Deskundig advies
 • Gratis parkeerplaats

Website realisatie Pixel Creation