Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten en typen boekenkasten en boekenrekken. Zo is er altijd wel een boekenkast die past bij jouw interieur. Wil je van jouw nieuwe boekenkast een echte eyecatcher maken? Sorteer dan boeken op kleur, dit trekt direct de aandacht in huis.

Boekenkast kopen 

Wil jij een nieuwe boekenkast kopen? Bedenk dan dat een boekenkast ook gebruikt kan worden om andere zaken te bewaren dan alléén boeken. Zo kun je de planken in de boekenkast inrichten met zowel boeken als woonaccessoires of planten. De indeling van de boekenkast zorgt voor een unieke uitstraling. 

Houd rekening met de soort en de dikte van het materiaal wanneer je een nieuwe boekenkast gaat kopen. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling. Daarbij zorgen dikke materialen voor een stevige en robuuste uitstraling. Deze robuuste boekenkasten ogen het algemeen ook wat massiever, waardoor ze vaak niet te strak op andere meubelen geplaatst worden. 

Het assortiment: van open, hoge boekenkasten tot gesloten houten boekenkasten

Ons assortiment is divers in materialen en uitstraling. Zo kun je bij ons terecht voor zowel dichte als open boekenkasten, boekenkasten van zowel hout als metaal en moderne, tijdloze of industriële boekenkasten.

Voordat je definitief besluit een boekenkast te kopen, adviseren wij om deze eerst in het echt te bekijken. Kom dus gerust langs in onze woonwinkel in Geldermalsen. Onze adviseurs staan je graag te woord en voorzien je vrijblijvend van interieuradvies.

Alternatieven voor een boekenkast

Wil je jouw boeken liever niet in een boekenkast opbergen? Geen probleem! Er zijn genoeg alternatieven voor een boekenkast. Gebruik bijvoorbeeld een wandrek, ruimteverdeler (roomdivider) of open kast om boeken veilig op te bergen en tentoon te stellen.

Bekijk dus ook onze andere typen kasten, zodat je een goed overwogen beslissing kunt nemen voor de aankoop van jouw nieuwe boekenkast.

Boekenkast kopen in de regio Geldermalsen, Culemborg, Tiel en Zaltbommel

Wil je een boekenkast kopen in de regio Geldermalsen, Culemborg, Tiel en Zaltbommel? Kom dan eerst eens langs in onze woonwinkel. Hier hebben wij een prachtige showroom waar de boekenkasten te bewonderen zijn.

Koop je een boekenkast bij Van Den Oever Wonen & Slapen, dan zorgen wij dat alles keurig thuis afgeleverd wordt. Geniet van een prachtige boekenkast en service van ons.

Welkom in onze woonwinkel

Woonwensen? Op zoek naar inspiratie over jouw interieur? Kom naar Van den Oever wonen en slapen. Laat je inspireren in onze woonwinkel! Wij nemen alle tijd voor je en helpen je graag. Wonen en slapen, dat doe je natuurlijk het liefst in een interieur dat helemaal bij jou past!

Gratis interieuradvies
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • (0345) 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Persoonlijke aandacht
 • Gratis interieuradvies
 • Deskundig advies
 • Gratis parkeerplaats

Website realisatie Pixel Creation