Categorieën:

Een nieuwe hanglamp kopen

Wil je een nieuwe hanglamp kopen? Ben je op zoek naar een industriële hanglamp, een glazen hanglamp of een moderne hanglamp? Dan ben je Van Den Oever Wonen & Slapen aan het juiste adres. Ons assortiment hanglampen bestaat uit verschillende stijlen lampen van gerenommeerde merken, waaronder Ztahl en Coco Maison. 

Ben je niet zeker van het type hanglamp dat je wilt kopen? Vraag het onze interieurstylisten. Zij geven een passend advies, geheel afgestemd op jouw wensen en huidige interieur.

Sfeer in huis met een hanglamp

Een hanglamp brengt sfeer mee, ongeacht of de lamp boven de eettafel of in de slaapkamer hangt. Het is dan ook niet gek dat hanglampen de meest gezochte verlichting van Nederland zijn. Zo is de hanglamp in vrijwel ieder huis wel te vinden, van kroonluchters en klassieke lampen tot lampen met een moderne, industriële look.

Stoere, moderne en industriële hanglampen van Coco Maison en Ztahl

Een stoer uiterlijk, zo kenmerken de moderne en industriële hanglampen zich veelal. Door het gebruik van glas, metaal en een strakke afwerking, worden unieke designlampen gemaakt die in vrijwel ieder interieur passen.

Ztahl hanglampen

Ztahl hanglampen zijn robuuste, stijlvolle lampen met staal. Deze designverlichting is absoluut eigentijds en klassiek te noemen. Lampen van Ztahl worden met de hand vervaardigd in Nederland. Deze kwaliteitsproducten zijn “Made in Holland”.

Coco Maison hanglampen

Coco Maison hanglampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen uit klassieke, moderne, trendy of tijdloze ontwerpen. Daarnaast zijn vrijwel alle modellen te personaliseren, door middel van de lichtbron of door de lampen dimbaar te maken. De lampen van Coco Maison zijn ontzettend populair, mede door het uitgebreide assortiment.

Type licht van de lamp

Sfeer wordt niet alleen bepaald door het uiterlijk van de lamp. Ook het type verlichting, de sterkte van het licht, levert hier een enorme bijdrage aan. De sterkte van het licht is dan ook afhankelijk van het gebruik. Zo zal sfeerverlichting over het algemeen niet zo fel zijn, terwijl werkverlichting (bijvoorbeeld in de keuken) juist fel is.

Wil je zeker zijn dat je altijd de juiste sterkte licht in huis hebt? Koop dan een hanglamp die dimbaar is. Hiermee stel je zelf de sterkte van het licht in.

Hanglamp kopen in de regio Geldermalsen, Culemborg, Tiel en Zaltbommel

Kom jij uit de regio Geldermalsen, Culemborg, Tiel of Zaltbommel en wil jij een nieuwe hanglamp kopen? Onze woonwinkel in Geldermalsen is om de hoek! Hier kun je de hanglampen uit ons assortiment beleven. Zo kun je met een gerust hart een hanglamp kopen.

Welkom in onze woonwinkel

Woonwensen? Op zoek naar inspiratie over jouw interieur? Kom naar Van den Oever wonen en slapen. Laat je inspireren in onze woonwinkel! Wij nemen alle tijd voor je en helpen je graag. Wonen en slapen, dat doe je natuurlijk het liefst in een interieur dat helemaal bij jou past!

Gratis interieuradvies
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • (0345) 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Persoonlijke aandacht
 • Gratis interieuradvies
 • Deskundig advies
 • Gratis parkeerplaats

Website realisatie Pixel Creation