Een nieuwe eettafel kopen

Een nieuwe eetkamertafel kopen is geen gemakkelijke opgave. Er zijn ontzettend veel soorten en maten eettafels verkrijgbaar. Belangrijk is om rekening te houden met jullie eigen wensen en interieur. Zo kiezen veel mensen met grote gezinnen voor een rechthoekige eetkamertafel waar gemakkelijk zes personen kunnen aanschuiven. Ben je slechts met z’n tweeën? Dan zou een vierkante of ronde eettafel een uitkomst kunnen zijn. Deze tafels zijn uitermate geschikt voor kleinere woningen en vormen een sfeervol middelpunt van het interieur. 

Wil je een nieuwe eettafel kopen? Dan ben je bij Van Den Oever Wonen & Slapen aan het juiste adres. We hebben een mooie collectie eetkamertafels in verschillende vormen, maten en materialen. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere: vierkante, rechthoekige en ronde eettafels. Ook hebben wij uitschuifbare eetkamertafels in ons assortiment.

Diverse soorten tafelbladen

We hebben een breed assortiment eettafels met veel verschillende opties en mogelijkheden qua materialen, tafelbladen en tafelpoten. Elk materiaal geeft een eigen uitstraling en heeft specifieke eigenschappen. Zo zal een tafelblad van keramiek een andere uitstraling hebben dan een houten tafelblad.

Door verschillende materialen te combineren, kan een landelijke, moderne, robuuste of industriële eettafel gecreëerd worden. Weet je niet zeker wat voor tafel je zoekt? Vraag het dan aan onze interieurstylisten. Zij vertalen jouw wensen en helpen je graag met het vinden van de juiste eetkamertafel.

Wat voor tafelpoot kies je voor jouw eettafel?

Een tafelpoot (of onderstel) doet ontzettend veel voor de uitstraling van een tafel. Niet alleen de keuze van het materiaal is hier van invloed. Ook het type tafelpoot is van belang. Zo zal een enkele poot een andere uitstraling hebben dan vier losse poten. Tegelijkertijd zal een U-onderstel er anders uitzien dan een X-onderstel.

Qua materialen en vormen tafelpoten, heeft elk type eettafel in ons assortiment haar eigen opties en mogelijkheden. Veel van onze eetkamertafels kunnen geleverd worden met een metalen of houten onderstel. Ben je op zoek naar een soort tafelpoot dat niet vernoemd staat bij de specifieke eettafel? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Eettafel kopen in de regio Geldermalsen, Culemborg, Tiel en Zaltbommel

Wil jij een nieuwe eettafel kopen in de regio Geldermalsen, Culemborg, Tiel, Zaltbommel? Kom dan langs in onze woonwinkel in Geldermalsen. Hier hebben wij een uitgebreid assortiment eetkamertafels van gerenommeerde merken.

Onze interieurstylisten voorzien je graag van een passend advies, geheel afgestemd op jouw interieur.

Interieur- en slaapadvies

Ontdek de mogelijkheden van interieur- en slaapadvies bij Van den Oever Wonen & Slapen. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van woonoplossingen en ideeën.

Maak een afspraak
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • (0345) 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Persoonlijke aandacht
 • Gratis interieuradvies
 • Deskundig advies
 • Gratis parkeerplaats

Website realisatie Pixel Creation