Bespreken van jouw woonwensen

Een goede service en het geven van goed advies staat bij Van den Oever wonen en slapen voorop. Wat kan het soms moeilijk zijn om je voor te stellen hoe het interieur dat je van plan bent aan te schaffen er uiteindelijk in je eigen woonkamer uit gaat zien! Wordt de kamer niet te vol? Zijn de kleuren wel uitbundig genoeg of zou er juist wat minder kleur nodig zijn? Wordt de ruimte wel optimaal benut? Of heb je nog helemaal geen idee hoe je jouw huis wil inrichten of aanpassen aan jouw woonwensen?

Vraag naar een interieuradvies bij Van den Oever wonen en slapen! Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het uitwerken van woonoplossingen. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend interieuradvies. Wij helpen je graag moet je woon- en slaapwensen.

Van den Oever, een CBW erkende woonwinkel

Van den Oever wonen en slapen is aangesloten bij het CWB, de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit geeft jou de zekerheid een veilige aankoop te doen bij een erkende woonwinkel waarbij productgaranties gewaarborgd zijn. Tijdens je aankoop ontvang je altijd de algemene voorwaarden van het CBW, zeg maar de ‘spelregels’ waar wij ons aan moeten houden.

De deskundige medewerkers Van den Oever

Onze medewerkers hebben vakgerichte opleidingen gevolgd en zijn hierdoor specialisten op hun werkgebied. Om deze vakkennis op pijl te houden vinden er ieder jaar meerdere scholingen en opfriscursussen plaats waar zij enthousiast aan deelnemen. Zo blijven zij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technieken.

Bekijk ook eens het team van specialisten.

Gratis snelle bezorging

Wij hebben de beschikking over een aantal auto’s / bussen die zo zijn ingericht dat wij je nieuwe meubels hiermee onder optimale omstandigheden kunnen vervoeren. Onze buitendienstmedewerkers monteren en plaatsen de meubels bij je thuis met behulp van professioneel gereedschap. Deze service is vanaf € 750 gratis. Soms vragen wij je een kleine tegemoetkoming in de transportkosten, bijvoorbeeld bij levering verder weg en bij het leveren en monteren van showroommodellen.

Wij beschikken over een professioneel tekenprogramma waarmee wij je woning in 3D visualiseren. In overleg met onze stylistes worden modellen, kleuren en indeling bepaald waardoor een natuurgetrouw beeld van je woning ontstaat. Kleur, ruimte en materialenkennis zorgen voor een deskundig en verrassend advies.

Heb je hier interesse in? Bel ons of maak dan een afspraak via deze website. Zo kunnen wij alles goed voorbereiden voordat je langskomt. Het advies is gratis en vrijblijvend. Om een goed advies te kunnen geven vragen wij je, bij je eerste bezoek het volgende mee te nemen:

Welkom in onze woonwinkel

Woonwensen? Op zoek naar inspiratie over jouw interieur? Kom naar Van den Oever wonen en slapen. Laat je inspireren in onze woonwinkel! Wij nemen alle tijd voor je en helpen je graag. Wonen en slapen, dat doe je natuurlijk het liefst in een interieur dat helemaal bij jou past!

Gratis interieuradvies
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • (0345) 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Persoonlijke aandacht
 • Gratis interieuradvies
 • Deskundig advies
 • Gratis parkeerplaats

Website realisatie Pixel Creation