Stefan Jonkers

Vloerenspecialist Stefan Jonkers
Ik adviseer je graag over de beste vloer voor jouw huis

Wij hebben vloeren voor jou in alle soorten en maten. Onze collectie bestaat uit linoleum / marmoleum, laminaat, PVC vloeren, houten vloeren, vinyl vloeren, vloerkleden, tapijt en trapbekleding. Wij bieden vele soorten vloeren en gediplomeerde professionals en vakkundige stoffeerders. Daarom zien mensen ons vaak als dé vloerenspecialist van Geldermalsen en omstreken.

Soorten vloeren

Houten vloeren

Houten vloeren kennen een lange levensduur en zien er prachtig uit. Een houten vloer brengt enorm veel warmte en sfeer in huis. Daarbij kan een onbehandelde houten vloer nog bewerkt worden door deze te lakken, waxen of oliën. Zo kun je een unieke uitstraling creëren die helemaal bij jou past.

Laminaat

Laminaat behoort tot een van de bekendste soorten vloeren. Dit komt mede doordat laminaat makkelijk te leggen en schoon te houden is (wat handig is bij allergieën). Laminaat is er in vele soorten, maten en kleuren. Zo kun je kiezen voor smalle of brede stroken en van tegellaminaat tot kliklaminaat. Over het algemeen staat bij laminaat een houtmotief centraal. Dit is dan ook de reden dat laminaat vaak als alternatief voor een houten vloer wordt gekozen. Tegenwoordig is er echter ook laminaat met steenmotief verkrijgbaar.

PVC vloeren

Met een PVC vloer geniet je van enorm veel voordelen. Zo is een PVC vloer eenvoudig te leggen (net als laminaat), net zo duurzaam als vinyl, heeft het een realistische houten of stenen uitstraling, geeft het een geweldige akoestische demping en past het snel aan de temperatuur van de ruimte aan. Dit maakt dat PVC vloeren tegenwoordig enorm populair zijn.

Naast de genoemde voordelen, zijn PVC vloeren waterafstotend, gemakkelijk schoon te houden en geschikt voor vloerverwarming.

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn enorm veelzijdig en komen in vele dessins. Het mooie aan een vinyl vloer is dat deze in vrijwel elke look geleverd kan worden: van visgraat tot strakke betonlook, alles is mogelijk. Daarbij is een vinylvloer naadloos en heel eenvoudig schoon te maken. Heb je geknoeid? Veeg met een doek of dweil en klaar!

Linoleum / Marmoleum

Onze linoleum vloeren van het merk Forbo, staan ook wel bekend als Marmoleum. Dit type vloer behoort tot een van de meest duurzame vloeren ter wereld. Een linoleum vloer bestaat uit natuurlijke grondstoffen en is biologisch afbreekbaar. Er zijn veel kleurstellingen mogelijk, is geschikt voor elke ruimte in huis en de linoleum vloer wordt geheel naadloos geplaatst.

Vloerkleden

Wat voor soort vloer je ook hebt, met een vloerkleed maak je jouw huis helemaal af. Een vloerkleed zorgt voor sfeer, warmte (ook letterlijk: aan de voeten) en draagt bij aan de akoestiek in huis. Met een vloerkleed kun je jouw hele interieur tot een passend geheel maken. Doordat er zoveel soorten en dessins vloerkleden bestaan, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Tapijt

Tapijt voelt enorm zacht en comfortabel aan. Daarnaast heeft tapijt een geluiddempende werking en isoleert het warmte, wat een gunstig effect heeft op de energierekening. Met een tapijt in huis zorg je voor comfort en luxe in huis.

Trapbekleding

Met trapbekleding creëer je een trap die geheel past bij jouw persoonlijke smaak. Of je nu kiest voor uitstraling, comfort of gemak, vrijwel alles is mogelijk. Trapbekleding komt namelijk in veel verschillende soorten en maten, zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld: hout, tapijt of vinyl. Maak van jouw trap een echte blikvanger!

Interesse in een vloer?

Wij hebben veel soorten vloeren zodat iedereen kan slagen. Laat je inspireren in onze winkel, onze specialisten staan voor je klaar!

Afspraak maken
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.00
 • Dinsdag 09.30 - 17.00
 • Woensdag 09.30 - 17.00
 • Donderdag 09.30 - 17.00
 • Vrijdag 09.30 - 17.00
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation