• Persoonlijke aandacht
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat
Jella van Santen
Gordijnspecialist Jella van Santen

Mooie raamdecoratie laat je huis stralen

Van den Oever is trotse Luxaflex® dealer

Bespaar energie met Luxaflex® Duette® shades

Met Duette® shades zorg je voor een comfortabele sfeer in huis en regel je gemakkelijk de lichtinval. Wist je dat Duette® shades ook een isolerende en energiebesparende werking hebben? De honingraadstructuur vormt een isolerende buffer voor je ramen. Zo blijft je huis koeler in de zomer en in de winter houd je de warmte binnen.

De Duette® shades van Luxaflex® zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichtdoorlatende of verduisterende uitvoering. Zo is deze raambekleding geschikt voor elke ruimte in huis, van woonkamer tot slaapkamer. Er zijn allerlei kleuren beschikbaar. Neutrale tinten zoals wit, grijs en bruin, maar je hebt ook de keuze uit de nieuwste trendkleuren.

De interieurstylisten en stoffeerders van Van den Oever ontvangen je graag in de winkel. Hier hebben wij diverse soorten Duette® shades hangen. Zo krijg je een goed idee van de mogelijkheden en de vele kleuren die beschikbaar zijn.

Bezoek de Luxaflex® gallery in onze woonwinkel

Op maat gemaakt en gemonteerd door vakmensen
Kwaliteit van Luxaflex®

De voordelen van Duette®

Duette® shades kennen veel voordelen. Een van de grootste voordelen is de isolerende werking van Duette®. Een Duette® bestaat, in tegenstelling tot een plissé, uit twee lagen. Binnen deze twee lagen wordt een honingraatstructuur gecreëerd, waar een laagje lucht tussen zit. Dit zorgt voor een isolerende werking, zowel qua warmte als geluidsdemping. Met Duette® Shades kan er dus bespaard worden op energiekosten!

Duette® shades zijn er in een top-down en top-down-bottom-up varianten. De top-down variant kan in principe alleen van boven naar beneden worden getrokken. Met de top-down-bottom-up variant kan de lichtinval met meer vrijheid worden bepaald.

Bedienen van Duette® shades van Luxaflex® is heel eenvoudig dankzij PowerView® automation. Hiermee bedien je alle raambekleding met je telefoon, tablet of afstandsbediening. Helemaal elektrisch en super makkelijk.

 

Interieurspecialist in regio Geldermalsen, Tiel en Culemborg

Duette® shades op maat gemaakt

Bij Van den Oever werken enthousiaste stylisten en vakkundige stoffeerders. We hebben jarenlange ervaring in interieurinrichting, installatie en montage. Bij het uitkiezen van jouw nieuwe Duette® shades, gordijnen, jaloezieën, shutters of andere raambekleding, maken we een plan op maat voor jouw woning.

We helpen je bij de kleurkeuze, afmetingen en het inmeten. De Luxaflex® producten worden op maat gemaakt en gemonteerd door onze specialisten. Zo weet je zeker dat je nieuwe Duette® shades precies passen en perfect opgehangen worden.

 

Inspiratiemagazines over Luxaflex® en interieuradvies

Luxaflex® Duette® shades

Maak jouw huis sfeervoller én energiezuiniger

Het grote verschil tussen Duette® shades en plissé gordijnen zijn het aantal lagen. Een Duette® shade heeft twee lagen stof en een plissé één laag. Door deze twee lagen kent de Duette® shade een isolerende werking. Daarnaast zorgen de twee lagen stof ervoor dat er geen gaatjes en touwtjes te zien zijn.

De Duette® shades worden op maat gemaakt zodat ze precies passen in jouw ramen en deuren. Ook kleine ramen, draai-kiep-ramen, schuifdeuren en openslaande deuren zijn geen probleem.

Als je het handig vindt, kunnen de Duette® shades geïnstalleerd worden met elektrische bediening door middel van PowerView® automation. Hiermee bedien je jouw raambekleding met je smartphone, tablet of afstandsbediening. Ook kun je scènes instellen zodat de Duette® shades zich op een bepaald tijdstip openen of sluiten.

 

Welkom in onze woonwinkel

Woonwensen? Op zoek naar inspiratie voor jouw interieur? Kom naar Van den Oever Wonen en Slapen. Laat je inspireren in onze woonwinkel! Wij nemen alle tijd voor je en helpen je graag met een persoonlijk interieuradvies.

Gratis interieuradvies
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat
Design & development: Pixel Creation