Alle Luxaflex® horizontale jaloezieën (hout en aluminium) 4e gratis (t/m 22 december 2021)
Jella van Santen

Gordijnspecialist Jella van Santen
Mooie raamdecoratie laat je huis stralen

Elke soort raambekleding heeft een unieke uitstraling en functie. Ook de materiaalkeuze kan enorm van invloed zijn op het eindresultaat in jouw woning. We adviseren om deze reden dan ook om altijd even een bezoek te brengen aan een winkel. In de winkel krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en uitstraling van diverse soorten raamdecoratie.

Ons assortiment raambekleding bestaat onder andere uit: gordijnen (rolgordijnentwist rolgordijnenvouwgordijnen en plisségordijnen), jaloezieën (horizontaal en verticaal), shutters en duettes shades van Luxaflex. Daarnaast kun je bij ons terecht voor binnen- en buitenzonwering van onder andere Luxaflex en Husol.

Wat voor raamdecoratie wil je kopen?

Voordat je bepaalt wat voor raamdecoratie je wilt kopen, is het verstandig om te kijken naar de plaats waar de raamdecoratie komt te hangen. Zo zul je in de woonkamer andere raamdecoratie willen dan in de badkamer of keuken. Ook het type raam is van invloed op de uiteindelijke beslissing voor de juiste raambekleding. Een schuin dakraam behoeft immers andere raambekleding dan openslaande deuren.

Wanneer de plaats en functie bekend zijn, kan er gekeken worden naar de diverse soorten, functies en materialen raamdecoratie. Stem deze goed af bij je huidige interieur om tot een mooi samenhangend geheel te komen.

Functies en soorten raamdecoratie

Raamdecoratie wordt veelal gebruikt om de lichtinval in huis te bepalen. Daarbij draagt raambekleding bij aan de privacy in huis, zorgt het voor isolatie en geeft het uitstraling aan jouw woning. Materiaal kan hierin veel betekenen, denk aan de verschillen tussen aluminium of houten raamdecoratie. Bepaal zelf of je gaat voor een luxe of juist sfeervolle uitstraling.

Wij hebben diverse soorten raamdecoratie in ons assortiment. Van zonwerende tot verduisterende raamdecoratie en van tijdloze tot moderne en industriële raambekleding. Er kan gekozen worden uit diverse merken, waaronder Allure, Artelux, De Ploeg, Kendix, KOBE, NL Label en Luxaflex. Wij bieden alleen raamdecoratie op maat aan. Onze interieurstylisten geven dan ook graag interieuradvies aan huis, zodat je de juiste raamdecoratie voor jouw interieur krijgt. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Binnen- en buitenzonwering van Luxaflex en Husol:

Van Den Oever Wonen & Slapen is tevens leverancier van het gerenommeerde merk Luxaflex. De producten van Luxaflex staan bekend om hun hoge kwaliteit, inspirerende ontwerpen en innovatieve bediening. Luxaflex biedt zowel binnenzonwering als buitenzonwering aan. In onze winkel hebben wij een groot aanbod van Luxaflex raamdecoratie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenzonwering.

Voor onze buitenzonwering is Husol ons hoofdmerk. Deze Nederlandse producent maakt innovatieve buitenzonweringen van hoge kwaliteit. De Husol buitenzonweringen kenmerken zich door een mooi design en goede techniek. Met Husol haal je een fantastisch mooi Nederlands product in huis.

Kom gerust langs in onze winkel in Geldermalsen. Hier is veel van onze raamdecoratie te bewonderen. Naast de verschillende producten, krijg je in de showroom een goed beeld van de look en feel van de unieke soorten en producten raambekleding.

Raamdecoratie kopen in regio Tiel

Kom je uit de regio Tiel en wil je raamdecoratie kopen? Kom gerust langs in onze winkel in Geldermalsen. Hier is veel van onze raamdecoratie te bewonderen. Naast de verschillende producten, krijg je in de showroom een goed beeld van de look en feel van de unieke soorten en producten raambekleding.

Interesse gekregen?

Maak dan nu een afspraak met een van onze adviseurs of kom langs in onze winkel in Geldermalsen.

Wij helpen u graag verder!

Afspraak maken
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.00
 • Dinsdag 09.30 - 17.00
 • Woensdag 09.30 - 17.00
 • Donderdag 09.30 - 17.00
 • Vrijdag 09.30 - 17.00
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation