Jella van Santen
Gordijnspecialist Jella van Santen

Mooie raamdecoratie laat je huis stralen

Luxaflex® kopen

Voor Luxaflex ben je bij Van Den Oever Wonen & Slapen aan het juiste adres. Als officiële Luxaflex dealer hebben wij een uitgebreid assortiment Luxaflex raamdecoratie en zonweringen.

Het aanbod Luxaflex zonweringen is onder te verdelen in een binnen- en buitenassortiment. We hebben shutters, duette shades, silhouette shades, rolgordijnen, twist rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en horren. Deze raambekleding is verkrijgbaar in allerlei kleuren, materialen en maten. Onze stylisten adviseren je over de juiste afmetingen en stijl zodat je nieuwe Luxaflex raambekleding past bij jouw huis en wensen.

Bekijk alvast wat wooninspiratie

Wat inspireert jou?

Trotse Luxaflex Gallery dealer

Het meest uitgebreide overzicht van alle Luxaflex raambekleding in een state of the art Luxaflex presentatie. Gallery dealers hebben een grondige kennis van al onze producten en bieden deskundig advies, alsmede meet- en montageservice.

Luxaflex® op maat en vakkundig (laten) plaatsen

Voor een optimale uitstraling en effectiviteit in huis, bieden wij de producten van Luxaflex op maat aan. We zorgen ervoor dat de Luxaflex raamdecoratie passend wordt gemaakt, zodat je interieur een compleet geheel vormt.

De producten van Luxaflex zijn veelzijdig, van hoge kwaliteit en een genot voor het oog. Doordat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, is er altijd wel een Luxaflex zonwering die past bij jouw inrichting.

Als service zorgen wij ervoor dat de Luxaflex op maat wordt gemaakt en wordt gemonteerd in huis. Zo hoef jij niks te doen en weet je zeker dat jouw raamdecoratie goed geplaatst is.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Luxaflex op maat of andere Luxaflex producten? Neem dan contact met ons op of bezoek de woonwinkel. Onze interieurstylisten voorzien je graag van een passend advies.

Luxaflex® raamdecoratie

In Nederland is Luxaflex marktleider op het gebied van raamdecoratie. Door de jaren heen heeft Luxaflex een goede naam opgebouwd door kwalitatieve en innovatieve producten aan te bieden. De stijlvolle vormgeving, gebruiksvriendelijke bediening en lange levensduur hebben ertoe geleidt dat Luxaflex raamdecoratie in menig huis te vinden zijn.

Luxaflex® zonwering

Met Luxaflex zonwering zorg je voor een aangenaam woon- en leefklimaat. Binnenshuis reguleer je eenvoudig het inkomende licht en de warmte. Hierdoor is het mogelijk om elke kamer in huis naar wens af te stemmen.

Ook buitenshuis is het mogelijk om aangenaam te genieten met de buitenzonweringen van Luxaflex. Van zonneschermen tot screens en van Luxaflex markiezen tot rolluiken. De producten van Luxaflex zorgen ervoor dat er op elk moment van de dag, aangenaam buiten vertoeft kan worden.

Luxaflex® buitenzonwering

Ons assortiment Luxaflex buitenzonwering bestaat uit: Luxaflex buitenjaloezieën, Luxaflex rolluiken, Luxaflex vensterzonwering, Luxaflex terraszonwering, Luxaflex screens, Luxaflex markiezen, Luxaflex serrezonwering

Veelgestelde vragen over Luxaflex

Wat is Luxaflex?
Luxaflex is een producent van raamdecoratie en zonweringen. In de jaren ‘50 introduceerde het bedrijf revolutionaire horizontale jaloezieën van aluminium. De raambekleding werd een daverend succes en ging al snel de hele wereld over. Ook vandaag de dag wordt de term “Luxaflex” nog steeds gebruikt voor horizontale jaloezieën. Feitelijk is dit onjuist, aangezien er veel meer producenten van dit soort raambekleding zijn.

Wat kost Luxaflex?
Wat Luxaflex kost is niet eenvoudig te zeggen. De kosten van Luxaflex hangt af van het type product, de afmeting, het gekozen materiaal en de afwerking. Richtprijzen kunnen uiteraard makkelijker gegeven worden als er een goed beeld bestaat van jouw persoonlijke situatie. Neem hiervoor gerust contact met ons op of bezoek onze woonwinkel in Geldermalsen.

Welkom in onze woonwinkel

Woonwensen? Op zoek naar inspiratie over jouw interieur? Kom naar Van den Oever wonen en slapen. Laat je inspireren in onze woonwinkel! Wij nemen alle tijd voor je en helpen je graag. Wonen en slapen, dat doe je natuurlijk het liefst in een interieur dat helemaal bij jou past!

Gratis interieuradvies
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation