Jella van Santen
Gordijnspecialist Jella van Santen

Gordijnen zijn er in veel soorten. Mag ik je helpen met het maken van jouw keuzes?

Gordijnen - sfeervol en functioneel

Onze collectie gordijnen bestaat uit diverse merken en soorten gordijnen. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan dessins en stoffen. Hierdoor hebben wij alles in huis om jou de juiste gordijnen op maat te leveren.

De collectie Van Den Oever Wonen & Slapen in Geldermalsen bestaat uit vitrages (transparante gordijnen), inbetweens (lichtdoorlatende gordijnen) en overgordijnen (verduisterende en evt zonwerende gordijnen). Binnen deze categorieën zijn er eindeloos veel mogelijkheden te bedenken qua merken, stoffen en formaten.

Wil je nieuwe gordijnen kopen? Kom dan ook eens langs in onze winkel. We laten je graag ons assortiment zien en we voorzien je graag van advies.

Doe alvast wat inspiratie op

Creëer een fijne sfeer in jouw kamer

Gordijnen kopen

Het kopen van nieuwe gordijnen is leuk maar kan ook lastig zijn door de enorme hoeveelheid aan keuze. Weet je niet helemaal zeker wat je zoekt? Dan kun je je laten adviseren door een van onze adviseurs. Om je alvast op weg te helpen zetten we hieronder een aantal soorten gordijnen uiteen.

Transparante gordijnen (vitrages):

De naam zegt het al, er kan door transparante gordijnen gekeken worden. Dit betekent dat de ergste inkijk voorkomen wordt, maar dat er nog wel wat te zien valt. Dit type gordijn zorgt ervoor dat licht van buiten enigszins gefilterd wordt, waardoor er binnenshuis genoeg licht is. Daarnaast zorgen transparante gordijnen voor een ruimtelijk gevoel in huis.

Inbetweens en overgordijnen

Lichtdoorlatende gordijnen (inbetweens):

Lichtdoorlatende gordijnen zorgen ervoor dat er voldoende licht binnenkomt. Daarnaast zorgt dit type gordijn voor privacy binnenshuis. Het ergste zonlicht wordt veelal gefilterd, de warmte niet altijd. Let hier dus goed op bij het kopen van gordijnen.

Verduisterende gordijnen (overgordijnen):

Verduisterende gordijnen zijn er in verschillende varianten. Dit type gordijn is ideaal voor in de slaapkamer. Zo zorgen verduisterende gordijnen voor een donkere slaapkamer, waardoor er van een goede nachtrust genoten kan worden.

Naast de slaapkamer zijn verduisterende gordijnen uitermate geschikt voor in de woonkamer. Naast sfeer en uitstraling van de woonkamer, kunnen verduisterende gordijnen bijdragen aan meer privacy. Verduisterende gordijnen zijn er ook als zonwerende gordijnen. Hierdoor blijft de kamer waarin de gordijnen zijn geplaatst een stuk koeler. Erg fijn in de zomer en wanneer de zon direct op de televisie gericht staat.

Speciaal voor jou gemaakt

Gordijnen op maat

Bij Oever Wonen & Slapen bieden wij alleen gordijnen op maat aan. Om er zeker van te zijn dat de gordijnen het juiste formaat hebben, is het mogelijk om van onze meetservice gebruik te maken. Dat extra stukje service is wat wij graag bieden, zodat jij de perfecte gordijnen krijgt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze gordijnen op maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Soorten gordijnen:

Naast normale gordijnen, hebben wij een uitgebreid assortiment rolgordijnen, twist rolgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen. Ook voor jaloezieën (horizontaal en verticaal), shutters en duettes ben je bij ons aan het juiste adres.

Gordijnen kopen in de regio Tiel

Kom je uit de regio Tiel en wil je gordijnen kopen? Bezoek dan onze woonwinkel. Hier vind je een uitgebreid assortiment gordijnen en gordijnstoffen. Onze specialisten voorzien je graag van advies, zodat jij met de juiste gordijnen naar huis gaat.

Maak een afspraak
De mooiste basis voor jouw interieur

Waar ben je naar op zoek?

Naast gordijnen heeft Van Den Oever nog allerlei andere producten op gebied van woninginrichting.

Bekijk alles in de categorie Wonen
De mooiste basis voor jouw interieur

Waar ben je naar op zoek?

Naast gordijnen heeft Van Den Oever nog allerlei andere producten op gebied van woninginrichting.

Bekijk alles in de categorie Wonen

Groot aanbod gordijnen

Bij Van den Oever Wonen & Slapen vind je de gordijnen die jouw interieur compleet maken. Voor elk interieur hebben wij bijpassende gordijnen. Je bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze adviseurs staan voor je klaar!

Afspraak maken
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation