Anniek Augustinus
Styliste Anniek Augustinus

Ik help je graag verder om de perfecte salontafel te vinden voor jouw zithoek

Vind jouw nieuwe salontafel in onze woonwinkel

Salontafels zijn handige tafels die het jou zo makkelijk mogelijk maken terwijl je vertoeft in jouw huis. Hoewel een salontafel over het algemeen een kleiner meubel is kan het materiaal en design van een salontafel de uitstraling van het interieur behoorlijk beïnvloeden. In onze woonwinkel presenteren we een ruim aanbod salontafels in alle soorten en maten, zoals ronde salontafels, vierkante salontafels, houten salontafels of een salontafel met opbergvak.

Salontafel kopen

Wil je een nieuwe salontafel kopen? Bekijk dan eens ons assortiment salontafels. Wij hebben een mooie collectie salontafels van verschillende vooraanstaande merken, waaronder Henders & Hazel, Mintjens, BKS, THOF, Probilex en Mobliberica.

Voordat je een salontafel gaat kopen is het verstandig om eens goed te kijken naar de beschikbare ruimte in huis. De vorm en grootte van de tafel die je nodig hebt heeft namelijk te maken met hoeveel ruimte je beschikbaar hebt. Daarnaast is de materiaalkeuze van groot belang voor de gehele uitstraling van het interieur. Een salontafel met keramiek bovenblad geeft een totaal andere uitstraling dan een houten salontafel.

Salontafels voor verschillende woonstijlen

In onze collectie vind je salontafels voor verschillende woonstijlen. Zo kun je bij Van Den Oever Wonen & Slapen terecht voor salontafels met industrieel, modern, landelijk en robuuste uitstraling. Verder hebben wij salontafels op wielen, salontafels met opbergruimte en tafels in verschillende vormen.

Verschil salontafel, koffietafel en bijzettafel

Voordat je een salontafel gaat kopen zal je je ongetwijfeld oriënteren op internet. Hier kom je waarschijnlijk al snel verschillende termen tegen, waaronder koffietafel en bijzettafel. Maar wat is het verschil tussen een salontafel, een koffietafel en een bijzettafel? Simpel gezegd: vrijwel niets.

De term koffietafel komt van de Engelse benaming voor salontafel, namelijk “coffee table”. Dit is ook niet gek, wanneer we bedenken dat de salontafel vaak gebruikt wordt om onder andere koffie, thee en andere versnaperingen op te plaatsen wanneer er gasten over de vloer zijn.

Het verschil tussen een salontafel en bijzettafel is de laatste jaren behoorlijk vervaagd. Over het algemeen neemt een bijzettafel minder ruimte in beslag dan een salontafel. In interieurs met weinig ruimte wordt daarom gebruik gemaakt van de kleinere bijzettafels. Tegenwoordig zien we echter dat bijzettafels, al dan niet als set, om esthetische en praktische redenen als salontafel worden gebruikt.

Salontafel kopen in de regio Tiel

Ben je woonachtig in de omgeving van Tiel en wil je een salontafel kopen? Kom dan eens langs in onze woonwinkel in Geldermalsen. Hier krijg je een goede indruk van de look en feel van onze tafels.

Onze interieurstylisten denken graag met je mee, zodat jij een passende salontafel vindt.

Een nieuwe tafel nodig?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs of kom langs in onze winkel in Geldermalsen. Wij helpen jou dan graag aan een geschikte tafel!

Afspraak maken
 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation