Meer informatie nodig?
(0345) 580 900
Stel uw vraag
Contactformulier

Over ons

Persoonlijke klantenservice

Een goede service en het geven van goed advies staan bij ons voorop. Wat is er soms moeilijker dan je voor te stellen hoe het interieur dat je van plan bent aan te schaffen er uiteindelijk in je eigen woonkamer uit gaat zien. Wordt de kamer niet te vol? Zijn de kleuren wel uitbundig genoeg of zou er juist wat minder kleur nodig zijn? Is de ruimte wel optimaal benut? Of heb je nog helemaal geen idee hoe u uw huis wilt inrichten of aanpassen?

Ontdek de mogelijkheden van interieuradvies bij Van den Oever Wonen & Slapen. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het vinden van woonoplossingen en ideeën. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Niet alleen op het gebied van interieur kunnen onze specialisten je helpen, maar ook voor je slaapwensen kunnen wij je helpen.

CBW erkende woonwinkel

Van den Oever Wonen en Slapen is aangesloten bij het CWB, de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit geeft jou de zekerheid een veilige aankoop te doen bij een erkende woonwinkel waarbij productgaranties gewaarborgd zijn. Tijdens je aankoop ontvang je altijd de algemene voorwaarden van het CBW, zeg maar de “spelregels” waar wij ons aan moeten houden.

Deskundige medewerkers

Al onze medewerkers hebben vakgerichte opleidingen gevolgd en zijn hierdoor specialisten op hun werkgebied. Om deze vakkennis op pijl te houden vinden er ieder jaar meerdere scholingen en opfriscursussen plaats waar zij enthousiast aan deelnemen. Zo blijven zij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technieken.

Gratis snelle bezorging

Wij hebben de beschikking over een aantal auto’s / bussen die zo zijn ingericht dat wij je nieuwe meubels hiermee onder optimale omstandigheden kunnen vervoeren. Onze buitendienstmedewerkers monteren en plaatsen de meubels bij je thuis met behulp van professioneel gereedschap. Deze service is vanaf 750,- gratis. Soms vragen wij je een kleine tegemoetkoming in de afleveringskosten, bijvoorbeeld bij levering verder weg en bij het leveren en monteren van showroommodellen.

Herstofferen meubelen

Een bank of fauteuil waar je aan gehecht bent en moeilijk afstand van kunt doen kan je bij ons een tweede leven gunnen. Wij hebben het vakmanschap in huis om je meubels te herstofferen. Ambachtelijk werk maar wel met de meest moderne materialen. Vraag vrijblijvend een offerte.

Wij beschikken over een professioneel tekenprogramma waarmee wij je woning in 3D visualiseren. In overleg met onze stylistes worden modellen, kleuren en indeling bepaald waardoor een natuurgetrouw beeld van je woning ontstaat. Kleur, ruimte en materialenkennis zorgen voor een deskundig en verrassend advies.

Heb je hier interesse in? Bel ons of maak dan een afspraak via deze website. Zo kunnen wij alles goed voorbereiden voordat je langskomt. Het advies is gratis en vrijblijvend. Om een goed advies te kunnen geven vragen wij je, bij je eerste bezoek het volgende mee te nemen:

Wees welkom in onze winkel

De eerste stap op weg naar jouw thuis zet je bij Van den Oever Wonen en Slapen. Loop gerust binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Openingstijden
  • Maandag 13.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 17.30
  • Vrijdag 09.30 - 17.30
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis interieuradvies
  • Deskundig advies
  • Gratis parkeerplaats

Website realisatie Pixel Creation