City collectie

Een industriële wondercombinatie

De City-collectie is een industriële wondercombinatie. Houten meubels en stoere metalen accenten creëren een echt loftgevoel. Behang je muur met een opvallende print en maak gebruik van krachtige kleuren zoals blauw, oranje en goud-tinten. Kies voor grote decoratiestukken van beton, metaal of hout. Het zijn de stoere accenten die de City-collectie een eyecatcher maken.

Kleurenpallet

Opposites attract

In dit interieur komen de complementaire kleuren blauw en oranje pas echt tot hun recht in combinatie met contrasterende accessoires van hout en metaal. “Opposites attract” zeggen ze wel eens. Iets wat zeker klopt, zeker als we ook gouden elementen aan de mix toevoegen.

TIP: Wanneer je de diepe blauwtinten toch wat te heftig vind, kun je ook gebruik maken van grijze of beige tinten!

Livada collectie

De juiste balans tussen kleur en materialen

Het decoreren van een modern interieur kan een lastige opgave zijn. Hoe kan je je meubels laten stralen maar ook het rustige gevoel behouden? Je wilt het interieur ook niet te kil laten ogen. Hoe creëer je de juiste balans tussen de verschillende materialen, kleuren en decoraties? Neem eens een kijkje in onze showroom in Geldermalsen en bewonder onze Livada collectie van Henders & Hazel.

Bij het samenstellen van dit woonprogramma is de keuze gevallen op een mix van verschillende blauwtinten afgewisseld met een mooie materiaalmix. Dit zorgt in combinatie met de verschillende meubels voor een passend geheel. Lees de onderstaande tips en kom er achter hoe je thuis ook deze stijl kunt toepassen.

Hoe creëer je de Livada sfeer

Modern maar toch een warm gevoel

Een modern interieur dat toch een warm gevoel geeft. De meubels uit de Livada-collectie passen bij elke stijl en woning. Dit komt omdat de meubels in vier verschillende kleuren beschikbaar zijn. Dit geeft dan ook de ruimte om met de sfeer te experimenteren. Kies je voor een donkere of lichte houttint, of durf je voor een combinatie te gaan?

Als de keuze valt op een minimalistisch design is het belangrijk dat je de decoratie in kleine groepjes over het interieur verdeelt. Hierdoor bewaar je de rust in het interieur. Kies er bijvoorbeeld voor om accessoires dezelfde kleurtinten als je muur te geven. Je kunt ook kiezen voor een mooi contrast met tegenhangende kleuren.

Kleurenpallet

Een warme retrovibe

De geverfde lambrisering in combinatie met donkere blauwtinten geeft dit interieur een warme retrovibe. Vind je dit kleurenpalet net iets te donker? Kies dan voor lichtere kleuren. Zorg er wel voor dat het één geheel blijft en dat de gekozen kleuren goed bij elkaar passen.

De muren zijn niet het enige wat je een andere kleur kan geven. Schilder de kozijnen en plinten bijvoorbeeld in contrast met je muren. Kies bijvoorbeeld voor zwarte kozijnen en plinten als je muren wit zijn. Het effect hiervan zal je verbazen.

Het woonprogramma van Livada bestaat uit vier verschillende kleuren hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies je voor een zachte Scandinavische sfeer? Of valt jouw keuze op een interieur met een donker palet en luxueuze uitstraling?

Een mix van materialen

Geef meubels de ruimte

Door gebruik te maken van een mix van verschillende materialen en objecten, zoals glas en keramiek en deze in groepjes door het interieur te verspreiden creëer je een extra sfeervol effect.

Bij een moderne woonstijl is het belangrijk meubels de ruimte te geven. Schuif de eetkamerstoelen niet strak tegen de tafel maar laat expres een beetje ruimte tussen de tafel en de stoelen . Het zelfde geld voor de bank: laat een klein beetje ruimte zitten tussen de muur en de bank. Het geheel ziet er hierdoor luchtiger en ruimtelijker uit.

De wooncollectie Livada beschikt over vier verschillende houtkleuren. Dit geeft je vele opties bij het kiezen van je vloer, stof en gordijnen. Je kunt zelf kiezen welke sfeer je jouw interieur wilt laten uitstralen. Kies je voor een warm, gezellig of luchtig interieur? De keuze is aan jou.

Een greep uit de Livada en City collectie

Unieke collecties van Henders & Hazel

Andere blogberichten

 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation