Creëer je droomhuis

Gratis interieuradvies van onze stylisten

Het (her)inrichten van je huis kan soms een lastige klus zijn. Wat komt waar te staan? Wat is er mogelijk met de ruimtes in je huis? De interieuradviseurs van Van Den Oever helpen je graag met jouw interieurstyling! Tijdens een vrijblijvend gesprek brengen we samen in kaart welke ruimtes een make-over kunnen gebruiken en aan welke eisen deze moet voldoen.

Het gaat bij interieuradvies niet alleen om de ruimte, het draait vooral om jou. Jij gaat er uiteindelijk in wonen. De interieurstylisten van Van Den Oever Wonen & Slapen weten dan ook precies welke vragen ze moeten stellen om jouw favoriete stijl te achterhalen. Iedereen heeft wel iets wat ze graag terugzien in hun interieur: een visgraatvloer, een kookeiland of slimme Luxaflex. Samen bespreken we jouw woonwensen en kijken we welke meubels, raamdecoratie, behang en vloer hier het best bij past.

Rust in je interieur

Samen creëren we jouw droomhuis

Er zijn ontelbaar redenen te bedenken waarom je interieuradvies zou kunnen overwegen. Je interieur is een weerspiegeling van wie je bent. Een interieurontwerper helpt je bij het ontdekken van je woonwensen en persoonlijke smaak.

Het uithanden geven van je interieurstyling geeft je daarnaast rust. Je hoeft niet overal zelf meer aan te denken en de interieurstylist neemt een groot deel van je zorgen over je interieur voor je uit handen. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer bang te zijn voor miskopen. Op aanvraag maken wij een professionele 3D-tekening hierdoor weet je precies hoe je toekomstige interieur eruit gaat zien en welke meubels daar het beste bij passen. Een goed indelingsplan zorgt ook voor rust in je interieur. Hierdoor kun je na een lange dag werken heerlijk neerploffen op de bank en relaxen in een sfeervol ingerichte ruimte.

We geven je graag persoonlijk interieuradvies op maat

Gratis 3D tekening van jouw nieuwe interieur

Bij Van Den Oever Wonen & Slapen Geldermalsen kun je terecht voor je complete woninginrichting inclusief indelingsplan. Met oog voor jouw woonwens geven we je interieuradvies over het mooiste behang, vloeren, meubels, raamdecoratie en verlichting. Bij Van Den Oever beschikken we over software waarmee we jouw woning kunnen visualiseren in een 3D tekening. Hiermee kunnen we diversie opties van de indeling van je woning uitwerken. Hierdoor krijg je vooraf een duidelijk beeld van hoe bepaalde meubels, kleuren en materialen bij elkaar staan.

We helpen je graag met je interieurstyling! Onze adviesgesprekken zijn altijd geheel gratis en vrijblijvend. Interesse gekregen? Maak dan een afspraak met één van onze stylisten of kom langs in onze woonwinkel. Van den Oever Wonen & Slapen is de woonwinkel voor Geldermalsen en omgeving, Tiel en Culemborg. Kom je uit de regio Culemborg en wil je onze showroom bezoeken? Vanuit Culemborg zijn we het best te bereiken via de A2. Kom je vanaf Tiel? Dan kan je het best gebruik maken van de A15. Hopelijk tot snel!

Waar ben jij naar op zoek?

Alles voor jouw interieur

Van Den Oever heeft alles voor jouw complete interieur. Niet alleen meubels, maar ook slaapkamerinrichting, keukens en badkamers. Bezoek onze showroom in Geldermalsen en ontdek het complete aanbod voor jouw huis.

Waar ben jij naar op zoek?

Alles voor jouw interieur

Van Den Oever heeft alles voor jouw complete interieur. Niet alleen meubels, maar ook slaapkamerinrichting, keukens en badkamers. Bezoek onze showroom in Geldermalsen en ontdek het complete aanbod voor jouw huis.

Doe alvast inspiratie op

Welke stijl past bij jou?

Andere blogberichten

 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation