• Persoonlijke aandacht
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat
Duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden

Ontdek de vele voordelen van pvc vloeren

Pvc vloeren zijn de laatste jaren enorm populair geworden vanwege de verschillende stijlen en ontwerpen die beschikbaar zijn, zoals hout-, steen- en betonlooks. Een van de belangrijkste voordelen van pvc vloeren is hun duurzaamheid en slijtvastheid, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over krassen en vlekken. Dit maakt ze ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Bovendien zijn pvc vloeren waterbestendig, waardoor ze ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.

Een ander voordeel van pvc vloeren is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Regelmatig stofzuigen en dweilen houdt ze schoon en fris. Daarnaast zijn pvc vloeren warmtegeleidend, wat ze ook geschikt maakt voor vloerverwarming.

Een natuurlijke uitstraling met Moduleo pvc vloeren

Ontdek de unieke uitstraling van Moduleo pvc vloeren

Moduleo is een Belgisch merk dat al lang bekendstaat om zijn hoogwaardige pvc vloeren. De vloeren van Moduleo hebben een unieke uitstraling die lijkt op die van echt parket. Een groot pluspunt van Moduleo pvc vloeren is dat ze geluiddempend zijn. Ze zorgen ervoor dat het geluid van voetstappen en andere geluiden tot een minimum wordt beperkt. Daarom zijn ze ideaal voor op de slaapkamer, maar ook een groot pluspunt voor je onderburen.

Moduleo heeft onlangs zijn assortiment uitgebreid met de Roots-collectie. De Roots-collectie bestaat uit 6 thema’s die verschillende kleuren en patronen hebben, variërend van lichte tinten zoals “Laurel Oak” en “Blackjack Oak” tot donkere tinten zoals “Country Oak” en “Sierra Oak”. Elk patroon is met zorg ontworpen om de unieke structuur en nerf van het hout na te bootsen. Elk thema in de collectie is geïnspireerd door de natuur en de wereld om ons heen. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in het thema Echo the sea, waarbij structuren van zand en gebleekt beton zijn gebruikt.

Van Den Oever wonen en slapen: jouw expert in pvc vloeren

Industrieel of klassiek? Welke pvc vloer past bij jouw stijl

Een vloer is meer dan alleen een ondergrond; het is een essentieel onderdeel van je interieur dat je huis karakter geeft en veel invloed heeft op de uitstraling en het comfort van je woning. Daarom is het kopen van een pvc vloer een investering die je niet elke dag doet. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, bieden we graag een handje.

Elke ruimte in huis heeft zijn eigen functie en vereist daarom ook een andere soort vloer. In de slaapkamer bijvoorbeeld wil je wellicht een pvc vloer met geluiddempende eigenschappen, terwijl in de keuken een vloer die makkelijk schoon te houden is de voorkeur heeft. Denk daarom voordat je een pvc vloer koopt goed na over welke eigenschappen deze moet hebben.

Ook de kleur van de vloer is belangrijk omdat het de sfeer van de ruimte bepaalt. In een open ruimte kunnen donkere kleuren bijvoorbeeld de ruimte knusser maken. Om de juiste kleur te kiezen, kun je het volgende trucje toepassen: kijk naar de natuur en zie hoe kleuren opbouwen van donker naar licht. Dit patroon zorgt ook voor een prettige sfeer in je interieur. De vloer moet dus het donkerst zijn, de muren iets lichter en het plafond het lichtst.

Als je voordat je een pvc vloer gaat kopen nog wat inspiratie wilt opdoen, ben je van harte welkom in onze woonwinkel in Geldermalsen. Wij zijn dé woonwinkel voor de regio Geldermalsen, Tiel en Culemborg en onze interieurstylisten staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Je bent zowel met als zonder afspraak van harte welkom.

Alvast wat inspiratie opdoen voor je nieuwe vloer?

Kies je voor klassiek, landelijk of industrieel

Andere blogberichten

 • De Elzenhof 9
  4191 PA Geldermalsen
 • 0345 580 900
Openingstijden
 • Maandag 13.00 - 17.30
 • Dinsdag 09.30 - 17.30
 • Woensdag 09.30 - 17.30
 • Donderdag 09.30 - 17.30
 • Vrijdag 09.30 - 17.30
 • Zaterdag 09.30 - 17.00
 • Zondag Gesloten
 • Persoonlijke aandacht
 • Rolstoel toegankelijk
 • Deskundig advies
 • Meubels op maat
Design & development: Pixel Creation