Metaal, hout, keramiek, marmer

Welk materiaal kies je?

Bij Van Den Oever Wonen & Slapen, de keukenwinkel in de regio Geldermalsen/Tiel, kun je terecht voor een uitgebreide selectie keukens. Een keuken is een van de belangrijkste onderdelen van je huis. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een keuken die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Er zijn eindeloos veel combinaties aan materialen en kleuren van keukenkastjes. Denk aan hout, metaal, glas en geprinte laminaten. Houten kastjes geven een warme en traditionele uitstraling aan de keuken, terwijl metaalkastjes een moderne en strakke uitstraling hebben. Glazen kastjes geven een open sfeer aan de keuken en zijn perfect voor mensen die graag hun servies en keukengerei willen tonen. Geprinte laminaten zijn beschikbaar in een brede selectie van kleuren en afwerkingen.

Net zoals bij de keukenkastjes zijn ook voor werkbladen diverse materialen beschikbaar, zoals graniet, marmer, composiet en keramiek. Graniet en marmer geven een luxueuze uitstraling aan de keuken, terwijl composiet en keramiek een meer betaalbare optie zijn. Deze materialen zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je jouw keuken helemaal kunt personaliseren.

Gratis 3D-tekening van jouw keuken

De keukenwinkel van de regio Geldermalsen

Van Den Oever is de keukenwinkel in de regio Geldermalsen, Tiel en Culemborg. Wij leveren op maat gemaakte keukens geheel afgestemd op jouw woonwensen. Wij leveren keukens in diverse prijsklassen en in elke denkbare opstelling.

Het samenstellen van een nieuwe keuken kan soms een lastige klus zijn omdat er veel mogelijk is. Ons team van keukenadviseurs staat voor je klaar om samen een passend ontwerp te maken. We beschikken over speciale software waarmee we een 3D-tekening van jouw woning en keuken kunnen maken. Zo krijg je een goed beeld van hoe bepaalde kleuren en materialen bij elkaar staan.

Kom langs in onze showroom in Geldermalsen. Op onze keukenafdeling vind je keukens in verschillende stijlen. Je bent zowel met als zonder afspraak van harte welkom.

Een keuken in twee kleuren

Kleur in de keuken

Bij Van Den Oever, de keukenwinkel van Geldermalsen, hebben wij een uitgebreide selectie van kleuren en afwerkingen voor uw keuken. Kleur speelt misschien wel de belangrijkste rol in de uitstraling van je keuken. Neutrale kleuren zorgen vaak voor een rustige sfeer. Felle kleuren zorgen ervoor dat de keuken er meer uit springt. Je kunt ook spelen met de van de keuken door te kiezen voor een donkere kleur in combinatie met een lichte kleur en donkere contrasten.

Je kunt er ook voor kiezen om de keuken een neutrale kleur te geven en de muur achter de keuken een felle. Hierdoor springt de keuken er toch uit, maar zit je niet voor altijd vast aan een felgekleurde keuken. Met felle kleuren kun je de aandacht trekken. Denk bijvoorbeeld aan een keuken in lichtgrijze tint in combinatie met een groene keukenmuur. Het effect is heel anders dan je zou denken.

Bij onze keukenshowroom in Geldermalsen kun je jouw nieuwe keuken helemaal op maat samenstellen, geheel afgestemd op jouw woonwensen.

Vind jouw droomkeuken

Welke keuken spreekt jouw aan?

Andere blogberichten

  • De Elzenhof 9
    4191 PA Geldermalsen
  • 0345 580 900
Openingstijden
  • Maandag 13.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 17.30
  • Vrijdag 09.30 - 17.30
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag Gesloten
  • Persoonlijke aandacht
  • Rolstoel toegankelijk
  • Deskundig advies
  • Meubels op maat

Website realisatie Pixel Creation